ASC Rolsteigers - ladders - trappen CCsteigers Nieuwkoop
 
ASC-rolsteiger-universeel.png

ASC Rolsteigers Universeel - Rechte pen

De ASC rolsteigers met de rechte pen is een traditionele rolsteiger. De frames zijn rondom gelaste frames en gemaakt van een hoogwaardige aluminium legering. De staanders hebben een buiswanddikte van 2,2 mm. Sporten, voorzien van anti-slip profiel, hebben een onderlinge afstand van 28 cm, buiswanddikte is 1,7 mm.

  • Standaard uitgevoerd met Betonplex platformen, meerprijzen voor lichtgewicht Carbondeck platformen vraagt u vrijblijvend bij ons aan. Beide soorten zijn voorzien van anti-slip laag en opwaai beveiliging.
  • Standaard geleverd met schoren met schoorklauwen aan beide zijden. Ook leverbaar met de Quick-lock schoor; deze heeft aan een zijde de traditionele klauw met haak en aan de andere zijde de Quick-lock klauw. Met de Quick-lock schoor bouwt u nog sneller en veiliger op. 
  • Standaard uitgevoerd met nylon wielen met stalen spindels en driehoek stabilisatoren voorzien van onbreekbare nylon koppelingen.

Leverbaar in platformlengtes 190 - 250 en 305 cm. Hieronder vindt u vindt u de prijzen voor 135 x 250 cm steigers in drie werkhoogtes en de 75 x 250 cm steigers in drie werkhoogtes. Deze zijn direct te bestellen. Vraag gerust vrijblijvend prijzen aan indien u lengte 190 of 305 nodig heeft of een andere werkhoogte wenst. Vergelijkt u prijzen met andere aanbieders, let u dan op platform/werkhoogte en aantallen schoren/platforms etc., dit kan namelijk afwijken. Hieronder staan de opstellingen zoals deze volgens ARBO en VSB worden voorgeschreven.