ASC Rolsteigers - ladders - trappen CCsteigers Nieuwkoop
 

Werkwijze CCsteigers Nieuwkoop

Je bent op zoek naar klimmaterialen?

Onze ervaring leert dat in veel gevallen jij al goed zicht hebt op wat je nodig hebt en wat de gemiddelde prijs voor die (rol)steiger, ladder, trap of ander klimmateriaal is. Dus wil wil je een scherpe prijs van ons ontvangen?

Bel dan nu naar 06-13132195 of laat ons jou bellen! Hieronder kun je invullen waar je een prijs voor wilt ontvangen, wij nemen contact met jou op (uiteraard blijven je gegevens bij ons veilig). 

Wij houden de werkwijze graag simpel maar onze service is ouderwets goed!

 

Laat ons jou bellen; vul hier je gegevens in

 

ASC klimmaterialen; simpel, snel en scherp geprijsd!

werkwijze_ccsteigers_1.jpg

 

asc-ccsteigers.jpg

CC steigers & verfproducten is ASC dealer in Zuid Holland, dit betekent dat als je een ASC steiger, ladder of trap zoekt uit het assortiment van ASC group wij deze voor de scherpste prijs kunnen leveren!

Hoe dit kan en hoe dit werkt? Wij leggen dit graag uit.

  • In het afgelopen jaar hebben wij een aantal bedrijfsactiviteiten afgestoten en dus onze bedrijfskosten verlaagd
  • Zo hebben wij bijvoorbeeld geen webshop; wij geven de voorkeur aan persoonlijk contact!
  • In dit persoonlijke contact kunnen wij met je meedenken en een passende offerte bieden voor de producten waar jij prettig en veilig mee kunt werken
  • Zoals je zelf op het internet kunt zien liggen de prijzen van ASC dealers dicht bij elkaar, de leveringsvoorwaarden en garantiebepalingen zijn gelijk, dus hoe bepaal jij waar je jouw producten gaat aanschaffen?
  • Wij geloven dat je straks met plezier bij ons zult bestellen, omdat je de scherpste prijs hebt ontvangen, naast een gedegen advies!
  • Die scherpste prijs leggen wij neer op basis van wat je nodig hebt, wanneer je het wilt hebben en waar je het geleverd wilt krijgen
  • Bevind je je in de regio? Dan komen wij ook graag langs bij jou om de producten te laten zien en een vrijblijvende offerte te maken

Het loont dus om contact op te nemen met CC steigers & verfproducten!

Dit kan via het contactformulier of 7 dagen per week tot 22:00 uur 's avonds op 06-13132195