ASC Rolsteigers - ladders - trappen CCsteigers Nieuwkoop
 
HeerenluxServiceCentrumNieuwkoop.jpg

Nu geopend Heerenlux Service Centrum Nieuwkoop

Binnen C&C verhuur verkoop kunt u naast het brede assortiment klimmaterialen nu ook terecht voor al uw professionele schildersmaterialen;

  • HEERENLUX verven: grond-, muurverf & lakken op kleur gemengd
  • Breed aanbod schildersgereedschappen o.a. 3M
  • HISTOR outlet partij lakverven (nu 5 euro per stuk)

HEERENLUX is een ambachtelijk merk, sinds 1934 op de markt, en biedt een unieke grondverf die hecht op uiteenlopende ondergronden.

Bij C&C kunnen wij u hiervan voorbeelden tonen en kunt u zelf ervaren hoe prettig het werken is met deze kwaliteitsverf. HEERENLUX verf is uniek vanwege de lange kleurechtheid en hechting.

Wij mengen voor u ter plekke de verf op kleur. En terwijl u wacht, drinkt u een lekkere kop koffie of maakt u uw keuze uit het brede assortiment kwasten, rollers, schuurpapier en andere gereedschappen of materialen om mee te werken zoals de lichtgewicht vuller.

Voor u als schilder uit de regio willen wij een service punt zijn waar u terecht kunt op een tijdstip dat goed combineert met uw planning. Geeft u uw bestelling aan ons door, dan zetten wij deze klaar en hoeft u helemaal niet te wachten. Bovendien zijn prijzen bij grotere afname voor projecten bij ons bespreekbaar.

Kom eens vrijblijvend kennismaken: Industrieweg 3 A in Nieuwkoop. Of bel gerust voor meer informatie naar 06-13132195, dit mag 7 dagen per week en buiten openingstijden!

Graag tot ziens!