ASC Rolsteigers - ladders - trappen CCsteigers Nieuwkoop
 
cc.jpg

Uw partner als het hoger moet!

C&C is toegankelijk voor bedrijf en particulier. Ook 's avonds en in het weekend bent u, op afspraak, van harte welkom. Naast de fonkelnieuwe producten die leverbaar zijn vanuit ons pand aan de Industrieweg 3A in Nieuwkoop, kunnen wij u het volledige scala van ASC producten leveren, dus ook bijvoorbeeld gebruikte steigers en ladders.

Als officieel ASC Dealer stelt ons in de mogelijkheid de concurrentie met de u bekende verhuurbedrijven met vertrouwen aan te gaan. We nodigen u dan ook van harte uit voor een nadere kennismaking met C&C Verhuur Verkoop in Nieuwkoop! Is Nieuwkoop te ver weg? Kijk dan hier voor een overzicht van officiele ASC Dealers: www.asc-bv.nl/asc-dealers/

Onze unieke aanhanger is een voorbeeld van de verschillende oplossingen die C&C te bieden heeft; een aanhanger + aluminium rolsteiger met 10 m werkhoogte, die u compleet kunt huren of aanschaffen voor uw bedrijf!

C&C is officieel dealer van de systemen van ASC Group (Aluminium Scaffolding Company) in Etten-Leur. Dankzij deze samenwerking heeft u in ccsteigers nu een partner in uw regio, voor als het hoger moet!

Graag tot ziens bij C&C Verhuur Verkoop!

C. Aartman

 
steiger en hoogwerkbedrijven, bedrijfsvereniging logo

Bedrijfsvereniging

Op de site van de Vereniging Steiger, Hoogwerk en Betonbekistingbedrijven, www.vsbweb.nl, kunt u het laatste nieuws lezen over de ontwikkelingen in de branche, o.a. op het gebied van veiligheidsnormen en wat er binnen de vereniging op de agenda staat!

 

Welkom bij ASC Rent Nieuwkoop/C&C verhuur verkoop

  • Bedrijf of particulier? U bent welkom bij ccsteigers!
  • Prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld
  • De borg voor de huurmaterialen dient u te voldoen bij het afhalen of de levering van de ASC steiger; dit kan ook via PIN-betaling
  • De verschuldigde huur wordt verrekend met de borg bij het retourneren of ophalen van de steiger
  • Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van de branche organisatie van toepassing. Lees hier onze leveringsvoorwaarden
  • Volg de opbouw- en gebruiksinstructies voor veilig gebruik van onze materialen! Lees hier meer instructies
 

ASC Aluminium Scaffolding Company

De ASC Group ( Aluminium Scaffolding Company ) is de overkoepelende organisatie van vd Heuvel Alu Products. Met kwaliteitsproducten en merken zoals HT, Euro, All-Carrier, Quick-lock enz is de ASC Group al sinds 1994 een speler op de markt in aluminium klimmaterialen.

Inmiddels heeft zij een statement gemaakt over de gehele wereld, mede door het bieden van service, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De ASC Group beheert namelijk alles in eigen huis: van ontwerp, berekeningen, keuringen tot aan de servicedienst, dit alles naast de eigen productiefaciliteiten.

De verbondenheid aan de VSB (Verening Steiger, Hoogwerk en Betonbekistingbedrijven) en betrokkenheid bij Safescaffold.nl toont aan dat de ASC Group, samen met haar dealers, streeft naar veilig en efficiënt werken met steigers en ander klimmateriaal.

Als u meer wilt lezen over de ASC Group kunt u terecht op: www.asc-bv.nl

 

Actuele aanbieding ASC Steigers, ladders en trappen

Ascsteigers-actie.jpg

Klik op de afbeelding om onze scherpe prijzen voor actuele artikelen (steigers, ladders en trappen) te bekijken. Wij hebben momenteel o.a. een sterke actieprijs voor de ASC rolsteiger werkhoogte 8,2 meter, compleet!

 
Kamersteiger ccsteigers

ASC Steiger huren?

U huurt voordelig een ASC steiger voor uw project bij C&C verhuur verkoop in Nieuwkoop. Klik hier voor onze verhuurtarieven. 

Wij verhuren en verkopen:

  • ASC kamersteigers
  • ASC rolsteigers
  • ASC gevelsteigers

 

 
steigersinruilen.jpg

Steiger kopen?

Kijk nu bij onze aanbiedingen voor lopende acties.

Schaf voordelig uw nieuwe steiger aan en maak daarbij gebruik van de inruilmogelijkheden voor uw oude steiger. Bel nu met 0172-82 00 30 (tot 21.30 uur) als u direct meer informatie nodig hebt.