ASC Rolsteigers - ladders - trappen CCsteigers Nieuwkoop
 
ascsteiger-aanbieding.png

Actuele aanbiedingen

Op deze pagina vind je onze actuele aanbiedingen en acties op het gebied van ASC steigers, ladders, trappen en aanhangwagens. Ieder kwartaal hier de meest recente aanbiedingen vanuit ASC-group; kortingen op ASC vouwunits, Basic-Line steigers en meer.

Wij adverteren onze acties en producten ook regelmatig op Marktplaats, u vindt deze advertenties met ASC steigers onder http://www.marktplaats.nl/ccsteigers

Bezorgen of afhalen bij CCsteigers in overleg.

Vragen over de acties? Bel gerust; dit mag 7 dagen per week, ook buiten openingstijden! Tel: 06-13132195

 

ASC Steigers, ladders, trappen Actuele actie Zomer 2019

ASCSteigers-aanbieding_actie_1.jpg

FC Rolsteiger werkhoogte 10m3 nu compleet, met Basic Carrier, is één van de actieartikelen van ASC Steigers. Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met 31 augustus 2019!

Bekijk de actieartikelen,  doe je voordeel en ontvang leuke extra's!

Maar vergeet ook niet.. als je belt met ccsteigers krijg je altijd een scherpe prijs,  of het nu zomer, winter of een actieperiode is!

 

 

 

Loopbruggen, ASC kamersteigers en meer in deze actie

ASC-Kamersteiger_actie_2019.jpg

 

Alumexx Steigers, Ladders en Trappen ACTIE

Rolsteiger_trappen_Alumexx_Actie.jpg

Bij CCsteigers zijn we tevreden over kwaliteit en degelijkheid van de Alumexx producten anno 2019! Daarom wijzen we je graag op de lopende actie met steigers, ladders en trappen van het merk Alumexx! Tot en met 31 augustus 2019; bel gerust als je vragen hebt! We zijn bereikbaar op 06-13132195, 7 dagen per week...

 

Doe je voordeel met de Alumexx Trio Deal!

Alumexx_Actie_Steiger.jpg

Werk nu binnen en buiten gemakkelijk en veilig tot 3m80 hoogte met deze handzame steiger van Alumexx! Nu lekker voordelig!